Header Ads

Bleona Qereti - Së shpjeti publikon albumin dhe një hot hot hot video


Gjatë pjesmarrjes në festën promovuese të Grammy Awards 2012, Bleona Qereti është intervistuar nga "Mingle Media" (shiko videon) për të cilën midis të tjerash ka treguar se së shejti do të hedhi në treg albumin e ri dhe se do të publikoj një video shumë shumë HOT!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.