Header Ads

Emina Cunmulaj debuton në film - Foto nga premiera


Siç ju kemi treguar më parë, modelja shqiptare Emina Cunmulaj, vitin që shkoi provoi veten dhe në rolin e aktores. Ajo interpretoi në filmin "Virgin Eyes", i cili këtë javë pati premierën në Amerikë dhe së shpejti do të jetë pjesmarrës në festivalet e filmit në mbarë vendin. Më poshtë po ju sjellim një foto të Eminës marrë gjatë mbërritjes në premierën e filmit në Los Anxhelos.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.