Header Ads

Emri i Anxhela Martinit shet shtëpi


Duket se Anxhela Martini (Angela) ka krijuar aq emër në rrethin shoqëror të Manhatanit saqë emri i saj mund të shërbej dhe si një rekomandim/reklamë e mirë për të shitur shtëpi. Ish Miss Albania of Universe, është përmendur në rubrikën e shit-blerjeve të apartamenteve në gazetën "New York Post", pasi një prej apartamenteve ku ajo ka xhiruar video-reklamën e koleksionit të rroba banjeve (dizenjuar nga Anxhela) është vënë në shitje.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.