Header Ads

Rita Ora dhe Rob Kardashian konfirmojne lidhjen e tyre.


Rita Ora dhe Rob Kardashian kane konfirmuar lidhjen e tyre. Ne xhirimet e reja te programit "Keeping Up with Kardashians" Rob,mesojme se prezanton familjen e tij me Ritën.I njohur si nje person shume privat kjo eshte e dashura e pare qe ai prezanton para familjes me kete program qe prej 2006.Hmmmm,gjerat duken serioze.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.