Header Ads

Aragona Band - Vajza Anonime

Bendët duket se po dalin në modë kohët e fundit dhe tashmë po ju prezantojmë një tjetër, e cila njihet me emrin Aragona Band. Unë rastësisht pashë reklamën e videos së tyre të re "Vajza anonime" dhe mu duk interesante. Le të përkrahim sadopak e të shpresojmë që dhe kënga e plotë është po kaq e bukur.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.