Header Ads

Vesa Luma ft. Big Basta - Boom - Shiko Videon!


Të them të drejtën, herën e parë që dëgjova këtë këngë nuk më pëlqeu, ndoshta sepse jam mësuar me Vesën të këndojë këngë më ritmike, por pas disa dëgjimesh mund të them që më pëlqen. Kënga dhe videoja janë të thjeshta,por të këndshme.Besojmë se do ju hyj në zemër dhe juve. Ps. Skenat e kërcimi duhej të ishin realizuar më mirë, duken pak të thata. Koreografi duhet ta dijë që numrat koreografik për video duhet të jenë të mbushura me 101 lëvizje që të japin idenë që po ndodh diçka përndryshe del një numër disi bosh.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.