Header Ads

Vildane Zeneli në reklamën e Budwiser Light me Avicii


Siç ju treguam më parë, modelja shqiptare Vildane Zeneli ka marrë pjesë në realizimin e reklamës së re të birrës Budwiser Light -Platinum, reklamë e cila u transmetua gjatë ndeshjes finale të kampionatit të futbollit amerikan, duke u ndjekur prej mbi 100 milion telespektatorësh.Më poshtë keni mundësinë të ndiqni videon ku bën pjesë dhe dj i njohur Avicii si dhe disa foto të shkëputura prej saj.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.