Header Ads

Aurela Gaçe publikon "Tranzit" - Shiko videokëngën


Ajjjjjjjjjjjjj! Me dëgjim të parë na pëlqeu kënga e re e Aurelës, e cila ka një tekst vërtetë të ndjerë dhe jemi mëse dakort me mesazhin që ajo përcjell. Kjo këngë është padyshim një pasuese e mirë e "Fati ynë shpresë dhe marrëzi" e cila fatkeqësisht na kujton se një dekadë më vonë shumë pak ka ndryshuar,e shumë janë po të njëjta. Fiksim!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.