Header Ads

Anjëza Shahini - Të desha shumë - Video


Pavarsisht se Anjëza duket se nuk ka ndërmentd ti largohet sikur edhe pak stilit të saj muzikor, "Të desha shumë" arrin që të na bëj për vete dhe të na pëlqej. Kënga është perfekte,videoja e këndshme, le të shpresojmë që herën e ardhëshme Anjëza të mos jetë kaq e parashikueshme po të sjelli atë faktirin X që na e ka premtuar që prej fillimit ahahhahahaha Na o bo mendja X lol Dua të them...S'ka nevoj të tregoj fuqinë e zërit tërë kohës në çdo këngë.Mund të këndoj dhe diçka më të lehtë më me pak ritëm etj etj. Sidoqoftë "Të desha shumë" është pamëdyshje, një prej këngëve më të mira të këtij fillim viti.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.