Header Ads

Filmi "Forgiveness of Blood" në Top100 Amerikane


Filmi "Forgiveness of Blood" në premierën e tij amerikane, shënoi një rekord në llojin e vet,si filmi me fitimprurjen më të padhe për numrin e kinemave të shfaqura gjatë asaj jave.Kjo bëri që ai të renditej menjëherë në listën e Top100 filmave më të shikuar në Amerikë. Javën e shkuar, ky film vazhdoi të tërheq vëmendjen e shikuesve dhe vazhdoi të ketë shitje të mira e të qëndrueshme (megjithëse është shfaqur vetëm në 6 kinema). Momentalisht "Forgiveness of Blood" reditet në vendin e 66 në Top100 të filmave më të ndjekur në Amerikë.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.