Header Ads

G4SHI së shpejti në Albaniac...Javën që shkoi ne u takuam në Nju Jork me rreperin e ri shqiptar G4SHI, me të cilin biseduam për albumin e ardhshëm,fillimin e karrierës si dhe planet e ardhëshme në muzikë. Ne patëm rastin të dëgjonim disa prej këngëve të reja të cilat na pëlqyen shumë,por për më tepër na vizitoni në fundjavë! :)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.