Header Ads

James Blunt publikon dokumentarin për Kosovën - Shikoje


Përshtypjet rreth qëndrimit të tij (dhe rikthimit) në Kosovë gjatë luftës në 1999, këngëtari i njohur anglez James Blunt i ka publikuar në formën e një dokumentari "Return to Kosovo" (2007) i cili tashmë prezantohet falas në YouTube në katër pjesë. Më poshtë mund të shikoni videot e plota.Në fund të videos kliko linkun për videon e dytë e në vazhdim.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.