Header Ads

Capital T së shpejti publikon videokëngën e re "Karma"


Capital T ka vizituar për pak kohë Nju Jorkun muajve të shkuar, ku siç kemi mësuar ka regjistruar dhe një videoklip për këngën e tij të re "Karma" e cila do përfshihet në albumin e ri të rreperit "KAPO".Si videokënga dhe albumi pritet të hidhen në treg së shpejti, ndërkohë që për më tepër informacione vizitoni faqen e tij KapoMusic.com

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.