Header Ads

Rezarta Shkurta publikon - Droga Jam - Shiko videon


Teksa më kanë pëlqyer pothuajse të gjitha këngët që Rezarta ka publikuar këto dy vitet e fundit, nuk mund të them të njëtën gjë për "Droga jam". Refreni është i këndshëm,por pjesa tjetër e këngës është ncuq. E njëjta gjë vlen dhe për videon.Rezi duket hot në kostumin e zi,por videoja është rrëmujë. Shikojeni më poshtë dhe vlersojeni vetë:No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.