Header Ads

Albani dhe Miriami - çifti më i fuqishëm në muzikë


Albani dhe Miriami papritmaz janë shndërruar në çiftin më të fuqishëm muzikor të momentit në muzikë. Ajo vendos të ardhmen e talenteve në "The Voice" ai tek "X Factor", e papritur janë gjetur me çelsat e suksesit në duar. Përveç gjykimeve, ata vazhdojnë të bëjne muzikë dhe sapo kanë publikuar dy videokëngë të cilat janë pritur shumë mirë nga publiku (Fiksim kënga e Miriamit!) . Më poshtë keni mundësinë ti shikoni të dyja.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.