Header Ads

Filmi shqiptar "Pharmakon" - Shiko videon


Që prej datës 12 prill në Tiranë ka filluar të shfaqet filmi i ri shqiptar "Pharmakon". Në këtë film me skenar dhe regji të Joni Shanaj, interpretojnë në role kryesore Olta Gixhari,Kastro Zizo,Niko Kanxheri,Vasil Goda,Jonida Shehu etj. "Pharmakon" duket interesant, të paktën nga reklama. Tani çfarë do të thotë Pharmakon? Pharmakon vjen nga greqishtja e vjetër dhe do të thotë ilaç por që përmban të dyja kuptimet dhe të shërimit dhe të shkaktimit të sëmundjes. Po pra po shumë e thellë...ndaj s'mbushin mirë grekët e sotëm.Imagjino shkonte në farmaci tjetri thoshte Pharmakon ore, e ai i jepte helm lol.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.