Header Ads

G4SHI publikon - No More Dreaming - Shiko videon


Kjo është videokënga më e re prej G4SHI e cila titullohet "No More Dreaming" dhe i paraprin albumit të ri të rreperit i cili titullohet "I'll Be Right With You". Si gjithmonë ne na pëlqejnë krijimet e tij dhe duke qënë se patëm rastin të dëgjonim disa prej këngëve të pa publikuara prej albumit të tij të ri ju paralajmërojmë se ky album është vërtetë SUPER! Ndërkohë siç ju thamë dhe më parë së ne do të publikojmë dhe një shkrim për të këtu në Albaniac, që në fakt duhej të kish dalë më parë,por pritëm që të publikohej kjo këngë dhe...që mos ta justifikoj më tepër përtacinë time, këtë të shtunë e keni online. Fiksim!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.