Header Ads

Genta Ismajli - Foto të reja
Po Genta ku humbi? Aman se nuk dëgjojmë gjë prej këngëtarëve për një muaj dhe na duket sikur kanë kaluar vite.Ah biznesi muzikor sa shpejt kalon e s'ndihet hiç. Këto janë fotot më të fundit të Gentës realizuar nga Avni Selmani në të cilat ajo duket super. Video e re së shpejti?

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.