Header Ads

Big Basta - Sot jam vonë - kënga e reTitulli këngës mund të jetë "Sot jam vonë" por në fakt kjo këngë ka ardhur tamam në kohë. Mua më pëlqen dhe mendoj se është krijimi më i mirë i Big Bastës për këtë vit. Dëgjojeni!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.