Header Ads

Gili publikon Haku i nanës - Shiko videon

Kënga është ok, gjithmonë duke gjykuar në stilin muzikor të Gilit, videoja gjithashtu, por nuk e kuptoj përse është xhiruar tek Vila e Zogut në Durrës. E tmerrshme si e kanë katandisur! Tërë ajo vilë madhështore shndërruar në rrënojë. Ky është dhe shembulli më i qartë se si është shkatërruar pasuria kombëtare në Shqipëri këto 20 vjetët e fundit.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.