Header Ads

Redon Makashi - Ku jam dhe ku je - Video


Po unë që kujtova se kjo ishte këngë e vjetër? Them kështu,pasi hera e fundit që vërtet më ka pëlqyer një këngë e Redonit ka qënë diku në vitet 1990, por "Ku jam dhe ku je" është fantastike. Sidomos fillimi! Aaaaaaaaaaj shpresoj që kushdo që të jetë muza e Redonit ti qëndroj përkrah sa më gjatë, sepse ka kthyer Redonin e dikurshëm. Fiksim! Në gjysmën e qiellit ka ca pika shi, dhe gjysma tjetër mban vetëm lotin im...pikoj sa here kam dhimbje...la lalalallallalalala ♥!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.