Header Ads

Revistat ♥ Ronën - FotoTashmë që dhe pak javë na ndajnë nga finalja e Eurovision, Rona Nishliu dhe pse gjithmonë është munduar ti qëndroj larg shtypin, këtë herë nuk ka mundur dhe është shfaqur në kopertinat e disa prej revistave më të njohura në vend. Më poshtë po ju sjellim disa prej tyre, ku Rona duket më në formë se kurrë.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.