Header Ads

Vanesa Krasniqi largohet nga "Gjermania kërkon një yll"


Ok, se kemi pak javë që nuk kemi shkruar, ndaj dhe ky lajm është disi i vonuar, gjithsesi për info. Vanesa Krasniqi nuk ka arritur të arrijë në treshen finale të "Gjermani kërkon një yll" dhe është skualifikuar nga konkursi. Gjithsesi me zërin e saj , ajo arriti të fitoj fansa dhe vlersimin pozitiv të jurisë. I thashë unë kësaj të ndërroj pamjen, por s'më dëgjoi lol. Po pamjen mo pamjen, se për zë ja merrte dhe atyre të tjerëve s'ka tjetër justifikim. Dihet që programe të tilla kërkojnë që përveç talentit ti fitojnë dhe zemrën publikut. Talenti i saj ishte diçka e parë (sepse ka marrë pjesë dhe në një program tjetër talentesh ku arriti gjithashtu në finale), ndaj pikën e dobët e kishte tek faktori COOL. Ene kshu! Më poshtë po ju sjellim disa foto nga pjesmarrja e saj në këtë program.
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.