Header Ads

Ardian Bujupi në 7 më të mirët e "Let's Dance" në Gjermani


Pas suksesit në "Gjermani kërkon një yll", duket se Ardian Bujupi është i destinuar të arrijë në majën e një tjetër konkursi talentesh, atë të "Let's Dance" (versioni gjerman i Dancing ëith The Stars"). Nga java në javë këngëtari me origjinë shqiptare ka arritur të rifitojë votat e publikut duke vazhduar të kualifikohet në shtatëshen finaliste (nga 12 konkurues). Programi shfaqet në RTL dhe ju mund të ndihmoni me votat tuaja. Na vjen keq që nuk mund të ju sjellim dot një video nga kërcimet e Ardianit, por Gjermania i ka shumë strikte dhe nuk lejon shikimin e videove jashtë territorit të saj. Le ti mbajë për vete kemi Anjëzën ne pffff

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.