Header Ads

Antoinette Kalaj (Nikprelaj) perkrah Vin Diesel ne "Chronicles of Riddick"


Nje tjeter shqiptare e talentuar dhe shume e bukur - Antoinette Kalaj sapo ka perfunduar xhirimet e serise se re te "Chronicles of Riddick" ku interpreton perkrah Vin Diesel e Keri Hilson. E duke pasur parasysh sukseset e serive te meparshme,ky film padyshim qe do ti sjelli suksesin e kerkuar Antonetes e cila eshte shfaqur me se fundmi ne serite e reja te serialit "Gossip Girl".

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.