Header Ads

Enver Gjokaj ne listen e aktoreve me seksi


Enveri Gjokaj i cili sapo ka perfunduar xhirimet e dy filmave te rinj "Lust for Love" dhe "Would You Rather" eshte shpallur nga faqja me e rendesishme kinematografike online IMDB si nje prej 100 aktoreve me seksi ne bote. Jallaaaa! Dy shqipe kemi ne ne Hollivud, po ama ata qe kemi i kemi tamam!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.