Header Ads

Masiela Lusha - Foto nga xhirimet e filmit te ri "Orc War"


Masiela lusha eshte duke xhiruar nje film te ri i cili titullohet "Orc War" ku ajo interpreton rolin e princesh Alija. Ky film pritet qe te perfundoje xhirimet perpara veres dhe te dali ne kinemate boterore vitin qe vjen.Ja dhe disa foto nga sheshi i xhirimit.Masiela eshte e mrekullueshme!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.