Header Ads

Linda Halimi kendon "Suus" te Rona Nishliut -Video


Linda Halimi ne nje video perkrahese per Ronen ne Eurovision provon te kendoj "Suus"...hmmmm. Tani...Linda ka ze te fuqishem,por kjo kenge nuk eshte per te dhe notat e larta...ncuq ncuq ncuq.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.