Header Ads

Rita Ora dhe Rihanna - Mike jo RivaleE per ti dhene fund komenteve ne internet ja ku i keni Rita Ora dhe Rihanna te dyja duke festuar pas koncertit te Jay Z dhe Kanye West "Watch the Throne". Kengetaret kane festuar se bashku,jane puthur e te dyja kane lene festen xurxull (sipas postimeve ne Twitter). Oj rakiiiii oj rakiiiiiii!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.