Header Ads

Liria vs Sheila - Kush ishte me afer interpretimeve?

Liria u skualifikua nga gara e X Factor Albania,po per ti dhene fund diskutimeve...ne vendosem te ju sjellim interpretimet e tyre dhe kenget origjinale.Ju vendosni se kush cirret, me falni kendoi me mire se ne menduam qe te dyja duhej te iknin, se bashku me Xhesiken dhe grupin X.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.