Header Ads

Capital T së shpejti me një videokëngë të re


Po aq sa e kemi qejf Capital T, e pranojmë që kënga e tij e fundit "Karma" nuk pati suksesin e dëshiruar. Kjo ndoshta është dhe arsyeja që rreperi i njohur nga Kosova i është futur punës për xhirimin e videoklipit të ri.Akoma nuk kemi detaje, përveçse që do jetë një bashkëpunim me 2Po2 dhe Enis Preshevën, por seç kemi një parandjenjë që do jetë super hit. Ptu ptu syri i keq!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.