Header Ads

Poni dhe Dr. Flori - Te ndare - Shiko videonDoni koment juve...oiiii! Kenga do ishte shume e bukur pa pjesen e rrepit e mund te ishte nje dance hit i padiskutuar. Amon kur bertet doktorr Flori, te gjitha ambulancat besoj se mblidhen te qendra lol. Videoja hmmm sa me pelqen ajo pjesa me zemren e akullit qe merr flake oiiiiiiiiiiiiiii. Po pse me duket shume si e degjuar si kenge mua? Do e kem une gabim! Ok! Nejse kenge ok jo keq. No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.