Header Ads


Mos harroni qe sot zhvillohet gjysem finalja e pare e Eurovision 2012. Shqiperia perfaqsohet nga Rona Nishliu me "Suus". Festivali fillon ne ora 21 me oren lokale tw Bakut,Azerbajxhan qe i bie ne ora 12:00 pm me oren lindore tw Amerikes dhe 18:00 me oren e Shqiperise. Rona interpreton e pesta.  Ju mund ta shikoni dhe online ne adresen www.Eurovision.tv Suksese Rona! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.