Header Ads

Sinan Hoxha publikon "Loçk e zemër" shiko videon këtu!


AAAAAAAAAAAAAAAA fiksim videoklipi! Hahahahahhaha! Ku e kanë xhiruar këtë videon në ishullin Lesbos që ka vetëm femra police loool. Pastaj një sekond se s'po marrim vesh po Sinani o polic apo kriminel se dhe ai si polic o vesh. Sa fiksim kjo që thotë je i rretuar po të them o maskara! Hahahahahhahaahhaa! Gjendja shumë kritike. Sinani i shoqëruar në polici e mban xhaketën në shpatulla. SI mund të dali vallë nga situata? Normale me këndim! Kush i reziston dot zërit të Sinanit? Ja fut nji të kënume, e Sinani dhe fillojnë policet Hopaaaaaa! kërcejnë zbathur,e pastaj PRISHET koha e fillon bie shi, po ku dun me ja dit policet. Fillojnë kërcejnë nga inati! Shpërthejnë fishekzjarre....ueeeeeeeeeeeeeee ça bohet o vlla se më iku truri! Hahahahhahahahhahaha! HIT!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.