Header Ads

VOTONI PER RONEN!


Shqiptare jashte Shqiperise! Akoma keni kohe te votoni per Ronen me numrin 3! Shkoni ne www.Eurovision.tv per te ndjekur festivalin Live e per te mesuar rregullat.Ja dhe Dafina Zeqiri po voton per te! Hopaaaaa!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.