Header Ads

Vildane Zeneli behet kengetare,se shpejti ne videon e Robin Thicke

Vildane Zeneli dhe Lady Gaga ne MTV Music Awards

Vildane Zeneli eshte nje modele e re shqiptare e cila ka arritur nje sukses te konsiderueshem ne Amerike si modele e reklamave televizive te disa prej produkteve me te njohura ne kete vend, por se shpejti Vildania do te shfaqet dhe si kengetare. Ajo ka treguar ne profilin e saj te Facebook se eshte duke regjistruar albumin e ri muzikor me kompozitoren e re Melanie Fontana ne Stokholm, por teksa ende nuk kemi ndonje lajm se kur do dale ky album, ju tregojme se Vildane Zenelin do keni mundesi ta shikoni se shpejti ne videoklipin e ri te Robin Thicke.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.