Header Ads

Ardian Bujupi i ftuar ne finalen e "X Factor Albania" + fotoArdian Bujupi per te cilin ne vazhdimisht kemi shkruar ne Albaniac, pas suksesit ne Gjermani me kenget "This Is My Time " e "Rise to the Top" gjendet momentalisht ne Tirane ku do te jete nje prej te ftuarve ne finalen e "X Factor Albania". Me poshte po ju sjellim dy foto te Ardianit duke u nisur dhe gjate pushimit ne Tirane e mezi po presim te djelen te shikojme interpretimin e tij. Mund te themi me plot goje qe perzgjedhjet e te ftuarve ne X Factor kane qene shume te mira duke bere qe kureshtja e publikt te mos ndaloj vetem tek konkurentet por te vazhdoj pergjate gjithe spektaklit.


 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.