Header Ads

Elhaida Dani - Kengetarja shqiptare qe po zapton Ballkanin


Elhaida Dani e cila sapo ka fituar cmimin e pare ne TopFest, ndoshta nuk mund te jete shume e njohur per publikun shqiptar,por dhe pse ne moshen 19 vjecare,vajza nga Shkodra ka nje karriere artistike per tu admiruar dhe mund te cilesohet si kengetarja shqiptare me e suksesshme ne Ballkan ne vitin e fundit. Ka marre pjese ne disa festivale ballkanike ne Mal te zi,Rumani, Bullgari duke fituar cmime te para dhe vlersuar ne menyre absolute nga jurite e ketyre festivaleve. Me poshte po ju sjellim disa video nga interpretimi ne TopFest, Grand Prix Festival dhe George Grigoriu Festival .

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.