Header Ads

Ardian Bujupi ne provat e X Factor Albania


I hypur mbi nje makine, duke kenduar rrethuar nga kercimtare,duket se interpretimi i Ardianit do jete me i perfoluri pas nates se X Factor sot ne Tirane. Na ndajne vetem 30 minuta nga fillimi i finales dhe nga kjo foto mund te merrni nje ide se nata e sotme do te jete nje spektakel i vertete!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.