Header Ads

Bertan Asllani - Belki de - Shiko videon

E kishim harruar fare Bertan Asllanin i cili duket se eshte shkeputur nga tregu muzikor shqiptar dhe po vazhdon me nje sukses te konsiderueshem karrieren ne Turqi.Kjo eshte videoja e tij e fundit, publikuar muajin e shkuar te cilen ne kemi harruar ta publikojme,por me mire vone se kurre apo jo? Kshu ka thene i madhi.Respekt!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.