Header Ads

Hapet Fashion TV Club ne Tirane - Shiko videon

Me ne fund dhe fashionistat kane klubin e tyre ne kryeqytet.Kjo eshte videoja nga hapja e "Fashion Tv Club" ne Tirane ku shfaqen disa personazhe te njohur shqiptare se bashku me vizitore te rastit. Haj fajshen tivi! E gjeni dot sa here e ka thene fajshen tivi? lol E morem vesh se videoja per fajshen tv eshte dhe ato pyetjet a ka ndryshim midis Tiranes dhe Parisit e Milanos sot? Hmmm...po te kishe qene ne Paris e Milano mi moter nuk do e beje ate pyetje. Duan furca me zor. Gjithsesi klubi duket cool. Urime shqipe!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.