Header Ads

Etnon feat Stine, Dj Blunt & Real 1 - On fire

Ne fillim kjo kenge duket pak e cuditshme dhe eh....por pa perfunduar ende te ben per vete .Videoja pastaj flame! LOOOOL A nuk kane pasur dot efektin e ngadalsimit te levizjeve dhe levizin vete ngadale? Hahahahahhaa! Ai cuni ne fillim kur del nga makina me shkriu. Ne klub kjo kenge do bej namin!
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.