Header Ads

Lyrical Son - Qellimi - Shiko videon

Ju e dini qe ne e kemi qejf Lyrical Son e me shume te drejte. Kenget e tij te fundit kane qene te gjitha super! E tille eshte dhe "Qellimi". Videoja, kenga,teksti...te gjitha te menduara dhe realizuara shume mire. Disa qe e quajne veten rrepera duhet me marr laps e leter, ul para kompjuterit e mbajt shenime nga L.Son, se ngelen duke bere kenge per rrobat qe kane ne valixhe e bizhuterite me keq se femrat.Thjesht po them... Super kenga!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.