Header Ads

Eva Pepaj reklamon per NordstromModelja shqiptare Eva Pepaj se shpejti do te shfaqet ne reklamen e re te dyqaneve "Nordstrom" ne Amerike. Ajo eshte perzgjedhur per fushaten e re publicitare per sezonin vjeshte-dimer 2012. Dyqanet "Nordstrom" jane dyqane te medhaja veshjesh ,kepucesh,cantash,makiazhi dhe bizhuterish firmato ne Amerike te cilat ofrojne produkte nga Diesel e deri tek D&G e Versace,Armani etj. Derisa te na mberrije ndonje foto nga ky sesion fotografik,ne vendosem te ju sjellim disa foto nga punimet me te fundit te Eves.Yll eshte!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.