Header Ads

Gezuar veren me Tika Ivezaj!
Me ne fund VERE!!! Te pakten keshtu po fillom te duket si vere se ja veç kur t'ja nisi prape shiu grrrr. Ne menduam qe te pakten ketyre rrezeve te diellit ti shktojme dhe disa foto te mrekullueshme nga modelja Tika Ivezaj e cila me punet e saj te fundit na ka lene me goje hapur. Vajzat gjithashtu mund te zgjedhin disa ide per rrobabanjo,sepse ne do deshironim qe te gjitha te dukeshin si Tika kete vere...ose te pakten te mundohen hahahhaahaha.
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.