Header Ads

Jon Bon Jovi ne Shqiperi - Shiko Fotot


Keto supozohet te jene fotografite e marra nga qendrimi i shkurter i kengetarit Jon Bon Jovi ne Sarande.Them supozohen, pasi nuk mund ta konformoje burimin e sakte te tyre,plus qe po mendoj,nese dikush ka arritur ta fotografoje,perse nuk ka marre disa foto me te qarta ose me te mira prej tij. Kengetari duket se i preferon ujerat ballkanike,pasi me pare pervec bregdetit shqipetar ka vizituar dhe bregdetin kroat,malazez e grek.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.