Header Ads

Rezarta Shkurta ne nje sesion fotografik Hot!


Rezarta Shkurten ju e njihni me se shumti si kengetare,por vitet e fundit ajo ka shprehur dhe nje pasion te madh per fotografine e mua me pelqejne punimet e saj.Ne kete sesion, ish Miss Durresi, na ka rikujtuar dhe nje here arsyet se perse e fitoi kete titull. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.