Header Ads

Seldi Qalliu dhe Mimoza Shkodra me te ndjekurit e veres


Kush tha se Seldit i duhet nje bashkepunim me Sinanin per te qene i suksesshem? Sipas burimeve zyrtare ne YouTube hahahhaha ok prape tek lajmi...Seldi dhe Mimoza jane kengetaret me te ndjekur shqiptare ne YouTube per kete vere.Nderkohe qe disa emra te njohur ende nuk i kane mbushur 1 milion klikime, videokenga "Pare,pare" i ka kaluar 1 milion me mbi 343 mije klikime! Dafina Zeqiri dhe Ledri nderkohe kane arritur te kene 1.366.106 klikime, por duke pasur parasysh popullaritetin e tyre ne viset shqiptare dhe prezencen ne shtyp 24/7,kundrejt popullaritetit te Seldit dhe Mimozes...keta te fundit rezultojne me te suksesshem.


kuku per mu une du me t'be per veti/une pare s'kam ka ai tjetri/kuku per mu m'iku  dashuria/ai ka pare eshte MAFIA/  

 jashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.