Header Ads

Valon Shehu dhe Jorida - Mos shko - Shiko videon

Me kete kenge Valoni dhe Jorida u prezantuan ne edicionin e fundit te TopFest, te ciles tashme i kane publikuar dhe videon. Rezultati? Mua me pelqen. Shiko...ka nje problem qe shumica e kengetareve tane nuk arrijne ta kuptojne dot.Kur merr pjese ne nje festival, ka aq shume kenge ne konkurim saqe ne tre minuta dhe vetem nje here, ty te jepet mundesia te terheqesh vemendjen e publikut, ndaj dhe shume kenge pavarsisht se te bukura, nuk bien ne sy, sepse jane kenge qe duhen degjuar mire. E tille eshte dhe kjo.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.