Header Ads

Capital T dhe Dr.MIC - Asnjoni - Shiko Videon

Nje tjeter video nga Capital T i cili ka vendosur kete vit te postoj video cdo muaj duke i rreshtuar nje nga nje viktimat e tij hahahahhahaha i mire eshte nuk ke c'thua.Albumi me i mire hip-hop i vitit.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.